Adjust verwelkomt Kairos Ontzorgt

16-01-2018

Per 1 januari jl. heeft Kairos Ontzorgt de overstap gemaakt naar Adjust.

“Bij Adjust is er veel ruimte om de specialistische trainee-tak van Kairos Ontzorgt ‘contractmanagement in het sociaal/maatschappelijk domein’ te ontplooien,” aldus Joyce van den Eijkel, oprichter van Kairos Ontzorgt. “Adjust is een toonaangevend consultancy bedrijf op het gebied van beleidsadvisering, inkoop- en contractmanagement, met een specifieke business unit dat zich richt op het sociaal domein (genaamd: Adjust – Sociaal Resultaat).”

 Jack van der Kruijs, Managing Consultant Sociaal Resultaat bij Adjust: “Met Kairos Ontzorgt maken we in een keer een enorme stap in opleiden in het sociaal & maatschappelijk domein. Een lang gekoesterde wens van ons. Met het concept van Kairos Ontzorgt leggen we dus meteen een prachtige basis.” 

Joyce: “Adjust biedt ons de ondersteuning en expertise die perfect aansluit bij wat wij al hebben. Hierdoor hebben onze trainees een nog breder toekomstperspectief.”

Traineeship contractmanagement in sociaal & maatschappelijk domein

In maart starten de eerste jonge hoogopgeleide talenten met een traineeship ‘contractmanagement in het sociaal/maatschappelijk domein’. Hierin leren ze de drie pijlers van contractmanagement te verbinden, zijnde: beleid, inkoop/contract en zorgaanbieders. Joyce is ervan overtuigd dat het anders kan én moet binnen het sociaal/maatschappelijk domein: “Een van de key factoren waarin een groot verschil kan worden gemaakt is de rol van contractmanagement.”

Achtergrond

Adjust (www.adjust.nl) is een bureau met 50 professionals, opgericht in 2003 en werkzaam in zowel de publieke sector als voor private ondernemingen. En is specialist op het gebied van advisering, inkopen en contractmanagement binnen het bedrijfsleven als op beleidsadvisering, aanbesteden en contractmanagement binnen de publieke sector. De Business Unit Sociaal Resultaat zet zich specifiek in op verbinding in het sociaal domein. Gezamenlijk komen tot een optimaal resultaat, waarbij altijd oog wordt gehouden voor de mens en zijn omgeving.

Kairos Ontzorgt (www.kairosontzorgt.nl) is een jong concept waar de focus ligt op het ontwikkelen van jonge talenten tot specialisten op het gebied van contractmanagement in het sociaal & maatschappelijk domein. Kairos Ontzorgt gelooft in werken volgens de bedoeling.