Contractmanagement/-beheer

Wij van Adjust - Sociaal Resultaat zien contractmanagement in het Sociaal Domein als een spin in het web. Het aanspreken op de contractuele afspraken en het stimuleren van verbeteringen op inhoudelijk en administratief gebied gaan hand in hand met het opbouwen van een relatie met zorgaanbieders.

Vanuit deze relatie kan het landschap van de zorgaanbieders vorm krijgen, passend bij de ondersteuningsbehoefte van de inwoners en de politieke visie in het sociaal domein, maar ook passend bij de mogelijkheden van de aanbieders. Het aangaan van een duurzame relatie - waarbij wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staat - leidt tot verbeteringen voor aanbieder, gemeenten én inwoner. Daarbij zien wij het inzetten van objectieve informatie als belangrijk instrument voor de dialoog. Het vergaren en interpreteren van deze informatie is van belang voor de contractmanager.

Bij Adjust - Sociaal Resultaat hebben wij instrumenten ontwikkeld welke helpen bij het krijgen van grip op het sociaal domein en de prestaties van zorgaanbieders. Heeft u interesse naar deze instrumenten of wilt u weten hoe u optimaal gebruik kan maken van de contracten en sturingsinformatie, neemt u dan contact op.